Svenska Bivaxljus är ett samarbete med Westgöta Bigårdar

Bivaxljus bildar negativa joner som renar din inomhusluft från damm och partiklar. Vi erbjuder ett alternativ till industri-tillverkade ljus. Vårt bivax kommer direkt från bigården och innehåller inga kemikalier, restprodukter från råoljeframställning, slaktavfall eller palmolja som är konventionella ljus är tillverkade av.

Våra ljus är handstöpta och tillverkade i 100 % svenskt bivax. Det bivaxet vi använder till ljusstöpning blir över från honungsproduktionen. Det är en klimatsmart och helt naturlig produkt som framställs utan påverkan på naturen. Till skillnad från stearin eller paraffinljus som förorenar luften både vid förbränning och tillverkning.

Vårt mål är att ta vara på allt från bikupan och skapa naturliga produkter som är bra för naturen och dig. När du köper våra bivaxljus blir du bi-fadder och stödjer svensk biodling. Med vårt initiativ hoppas vi att människor känner sig lite närmare naturen och våra pollinerande insekter, utan dom skulle 1/3 delar av maten på tallriken försvinna. Handlar du bivaxljus hos oss kan vi garantera att ljusen är säkra och bara innehåller rent bivax. Vi följer vår produkt från bigården till ditt hem

Klicka på bilderna för att se en större bild