Våra varumärken

Alingsåstraktens honung och Bjärkebygdens honung är våra centrala varumärken och utöver dem har vi också Strandlidens honung och Tjalles honung. Vi samarbetar även med skogshonung från Tämta, vilket gör att vi vårat breda sortiment även kan erbjuda Cum Naturas alla produkter.

strandliden 500g

Strandlidens honung

Här kan du köpa flytande honung i 375g burkar. Fast honung 500g Bikuporna är placerade i ett hav av  lindar. Lindens blommor gör att honungen smakar lite åt minthållet. Så prova våra goda honung! 

tjalles honung 500g

Tjalles honung

Bikuporna är placerade runtom i Bjärke och honungen får smak, färg och konsistens utifrån vad som växer i närheten av bigården. Här får du en god smak av Sollebrunn helt enkelt!

alingsastraktens honung

Alingsåstraktens honung

Här finner du en smak av hela Alingsås. Samtliga våra bikupor är placerade där vi som biodlare också trivs att värka och vara.

bjarkebygdens honung

Bjärkebygdens honung

Vi har flera bikupor placerade ute i Bjärke. På många ställen där bina bor finns gott om varierad föda. Bina älskar variation av nektar och pollen.

honung med propolis

Honung med propolis

I ett samarbete med Skogshonung i Tämta kan vi erbjuda Det naturliga sättet att skydda sig från förkylningar och infektioner! Honung från Tämta med Propolis används med fördel både som naturligt sötningsmedel och som skydd för infektioner och förkylningar som riskerar bryta ut. Genom att äta 3 tsk honung om dagen samt applicera en liten mängd i vardera näsborren vid sänggående hindras hotande förkylningar att förvärras och orsaka bland annat halsont.